Met de Elsenhof als begin- of eindpunt kun je wandelen of fietsen door het mooie Montferland. Geniet van een lekker kopje koffie, thee of een glaasje fris met onze eigengemaakte weckcake.

Wandelroute
Vanaf onze boerderij kun je diverse routes wandelen. Recreatiegebied Stroombroek is maar een paar honderd meter lopen. Een langere wandeling brengt je naar de Montferlandse bossen.

Fietsroute
Een fietstocht door de bossen van Montferland, naar Duitsland of langs de strangen van IJssel en Rijn. Het zijn maar een paar mogelijkheden voor een mooie route, waarbij je optimaal van de natuur kunt genieten.

 

GraandoolhofGraandoolhof op De Elsenhof
Vooral voor kinderen is het leuk om door ons graandoolhof te wandelen. Maar het is ook geschikt voor volwassenen. Je komt er verschillende soorten graan tegen, zoals rogge, tarwe, gerst en haver.


Maïsdoolhof
Vanaf eind juli, begin augustus staat de maïs hoog genoeg om er in te dwalen. Spannend voor kinderen en een bijzondere belevenis voor volwassenen. Je voelt er de stilte van de natuur.


Koffie met Weckcake
In onze educatie/recreatie-ruimte kun je genieten van een lekker kopje koffie, thee of een glaasje fris. Natuurlijk moet je dan onze eigen gemaakte weckcake even proeven. Of neem een lekker ijsje, ambachtelijk gemaakt door IJsboerderij "De Steenoven".


Barbecue BBQ op De ElsenhofLekker eten
Een dag in de buitenlucht maakt hongerig. Op de Elsenhof kun je de dag afsluiten met een lekkere barbecue of buffet. Natuurlijk is alles vers en gebruiken we ook streekproducten.